Classic

Instegsmodellen med alla KABEs kvaliteter.

En modellserie med lite kortare utrustningslista och lite färre val, men med KABEs höga kvalitet rakt igenom. Det tummar vi inte på.

Kök

Kök 4 - Kabe

Ett välutrustat kök, exceptionella förvaringsmöjligheter och en genomtänkt design är något som alltid ingår i en KABE. Självklart kan du sopsortera med separata fack, precis som hemma.

Kök 2 - Kabe

Den rundade diskhon och en smäcker utanpåliggande vattenkran sätter stilen i köket, tillsammans med den stilrena laminatskivan.

Kök 3 - Kabe

Stilren laminatskiva, En yta som är både tålig och enkel att hålla ren. Med ett lock att lägga över diskhon får du en större sammanhängande bänkyta.

Kök 1 - Kabe

Ett kök ska vara praktiskt, välutrustat och smart planerat. Det har vi sett till att alla våra kök är. Men vi stannar inte där. Oavsett vilken modell du väljer kan du vara trygg i att köket håller hög kvalitet i alla delar. Och den genomtänkta designen, den ingår alltid i en KABE.

Vardagsrum

Vardagsrum 3 - Kabe

Högtalare i hörndelen fram är en nyhet i KABE Classic.

Vardagsrum 4 - Kabe

Myggnätsdörren stänger ute ovälkomna gäster.

Vardagsrum 2 - Kabe

Du sitter alltid bekvämt i din soffa, oavsett om du äter, ser på tv eller använder den som säng.

Vardagsrum 1 - Kabe

För att man ska kunna umgås på ett avslappnat och bekvämt sätt behövs plats för alla. Därför är våra soffor generöst tilltagna och mycket bekväma. Här sitter du alltid skönt och de smarta förvaringsutrymmena under sitsen gör det dessutom enkelt att hålla ordning. En nyhet för i år, som höjer trivseln ytterligare, är att vi har installerat högtalare i den främre hörndelen.

Sovrum

Sovrum 4 - Kabe

Nattljus eller inte, där är vi alla olika. När du vill tända eller släcka sitter knappen precis där den ska – vid sängen.

Sovrum 3 - Kabe

Din Classic är förberedd för en lastlucka som gör att du även kan komma åt förvaringsutrymmet under sängen utifrån.

Sovrum 2 - Kabe

Med våningssängar utnyttjas utrymmet i husvagnen på ett riktigt smart sätt.

Sovrum 1 - Kabe

Vi vet hur mycket det betyder att sova gott om natten. Därför har vi utrustat alla våra sängar med bekväma madrasser. För att hela familjen ska få plats bygger vi våningssängar med upp till tre våningar. Effektiv ”compact living” och en mysig plats för de små.

Badrum

Badrum 4 - Kabe

Badrumsskåpet är utrustat med 230V-uttag.

Badrum 1 - Kabe

De genomtänkta detaljerna och den stilrena designen som utmärker hela din KABE husvagn följer självklart med in i badrummet. Inget lämnas åt slumpen. Allt för att du ska känna dig som hemma.

Badrum 2 - Kabe

Att ha sin egen toalett med dusch när man är borta är det som många uppskattar mest.

Badrum 3 - Kabe

Exklusiva hängare och handtag är en självklarhet.

Josefssons husvagnar husbilar i sociala medier

För senaste nytt från oss, följ Josefssons husvagnar husbilar i sociala medier!

Bläddra eller ladda ner kataloger

Katalogerna direkt från KABE