Ädelsten

Bekvämt utan krusiduller.

Vår storsäljande serie för dig med höga krav på basutrustning och komfort. Rymlig eller kompakt husvagn? Flexibel inredning eller extra lätt konstruktion? Oavsett just din familjs behov och smak finns det en Ädelsten som kan anpassas till er.

Kök

Kök 3 - Kabe

2019 introducerar vi Dometics nya, innovativa kylskåp, med dubbelhängda dörrar på både kyl och köldfack. Du öppnar genom att greppa den smäckra aluminiumlisten på valfri sida av dörren. Genom att dörren enkelt kan öppnas från två håll är det alltid smidigt att nå det du behöver, oavsett om du står i köket eller sitter vid matbordet!

Kök 4 - Kabe

Snygga trälaminatet Shannon Oak, som finns i våra Royal- och Imperialvagnar, har också flyttat in i Ädelsten och klär nu vagnen i en varm ton. För en mer platsbyggd och stilren känsla har vi klätt fondväggen i köket med Shannon Oak, precis som skåpen.

Kök 2 - Kabe

Den 3-lågiga spisens delade lock ger en smart, extra avställningsyta. Den nya laminatskivan håller stilen i många år framöver.

Kök 1 - Kabe

KABE Ädelsten har ett välutrustat kök med gott om förvaring och en genomtänkt design. Vi vet att god matlagning kräver sin plats. Därför har vi utrustat ditt kök med flera smarta lösningar som ger extra utrymme när det som allra mest behövs. Här finns också många exklusiva detaljer, som till exempel den rundade diskhon med utanpåliggande kran, separat besticklåda, spis av hög kvalitet samt skärbräda i noga utvalt bokträ.

Vardagsrum

Vardagsrum 4 - Kabe

Den praktiska klädkroken, som monteras i instegsgarderoben, är en av många nyheter.

Vardagsrum 3 - Kabe

Även överskåpsluckorna med kromlist kommer i Shannon Oak både fram och bak. Dessutom har vi en ny uppgraderad konstruktion på låsningen i överskåpen, med bland annat gasdämpare för en mjuk och säker stängning.

Vardagsrum 2 - Kabe

De ergonomiskt formade dynorna med Premium Foam-stoppning ger en överlägsen komfort och gör vardagsrummet till den självklara platsen för både avkoppling och umgänge.

Vardagsrum 1 - Kabe

För att ge maximal komfort är sofforna i KABE Ädelsten utrustade med ergonomiskt formade dynor med Premium Foam-stoppning. Oavsett om man är få eller många som ska umgås kan man enkelt anpassa bordets yta med hjälp av en extra utfällbar skiva. Även designen är viktigt för trivseln. Därför är avställningsytorna ljusa och högblanka, med känsla av glas. Textilierna väljer du efter din egen smak, bland tre unika och noga utprovade dynklädslar samt gardininsatser i två olika sömnader.

Sovrum

Sovrum 2 - Kabe

Inred din sovrumsdel utifrån dina egna behov och förutsättningar.

Sovrum 3 - Kabe

Lamporna i sänggaveln kommer numera i krom. För att göra det så bekvämt som möjligt finns en ny sänggavel i mjukt material. En vadderad mockaimitation med printat 3D-mönster, för ett naturligt snyggt uttryck.

Sovrum 4 - Kabe

Alla soffor och sängar är uppfällbara, vilket gör det smidigt att komma åt vid städning. Dessutom ger det möjligheter till förvaring!

Sovrum 1 - Kabe

Alla behöver vi vila, men hur vi sover är högst personligt. I KABE Ädelsten kan du inreda efter dina egna och din familjs behov och önskemål, och vakna utsövd varje morgon. Oavsett om ni väljer enkel- eller dubbelsängar, så är sängarna av högsta kvalitet. Spiralmadrasser, tjocka bäddmadrasser och sängbottnar med följsamma lameller. I våningssängarna lättare, smidiga bottnar och skön skumgummimadrass. Bara det bästa är KABE.

Badrum

Badrum 4 - Kabe

Inred din KABE med ett stort och rymligt badrum med inbyggd duschkabin, eller placera badrummet som en naturlig avgränsare mellan husvagnens olika rum.

Badrum 2 - Kabe

GLE-modellens toalett har fått en tjockare dörr och ett nytt stilrent handtag.

Badrum 3 - Kabe

Komplett duschkabin är standard i flera av KABE:s modeller.

Badrum 1 - Kabe

Förutom den genomgående höga kvaliteten är de flexibla lösningarna utmärkande för KABE. Vill du inreda din KABE Ädelsten med ett stort och rymligt badrum med inbyggd duschkabin? Eller vill du hellre använda ytan till annat, och placera badrummet som en naturlig avgränsare mellan husvagnens olika rum? Bland våra olika modeller hittar du den lösning som passar dig och din familj bäst.

Josefssons husvagnar husbilar i sociala medier

För senaste nytt från oss, följ Josefssons husvagnar husbilar i sociala medier!

Bläddra eller ladda ner kataloger

Katalogerna direkt från KABE