Husbilar

Det finns alltid en perfekt KABE.

För att passa alla de olika behov och önskemål som vi vet finns bland våra KABE-ägare har vi utvecklat fem modellserier, var och en med unika egenskaper. Oavsett om du väljer en lite mindre husbil eller en stor modell kan du vara säker på att få året-runt-komfort, hög kvalitet, trygghet och smarta lösningar. För oss är det självklarheter som vi aldrig tummar på.

Van

När du vill sätta äventyret i centrum är KABE Van det perfekta valet. En smidig, inredd skåpbil med samma värme och ventilation, snickerier och året-runt-egenskaper med mera som våra övriga husbilar. Vi bygger bodelen i Sverige, på Mercedes-Benz Sprinter.

> Se vårt kompletta sortiment
Van, Marknadens mest välutrustade van.
Van

Classic

En instegsmodell med en något kortare utrustningslista. Men med KABE-kvalitet hela vägen. Finns i hel- och halvintegrerade modeller, samt Crossover i längd 740.

> Se vårt kompletta sortiment
Classic, Instegsmodell med alla KABEs kvaliteter.
Classic

Royal

För dig med extra höga krav på utrustning och komfort. Royal-serien byggs fr. o. m. 2021 på Mercedes-Benz Sprinter i två halv-integrerade modeller, Royal x780 och x880 Crossover med nedsänkbar taksäng, som har en standardutrustning i teknikens framkant och en bodel med King Size bredd.

> Se vårt kompletta sortiment
Royal, Nya KABE Royal på Mercedes-Benz
Royal

Crown

KABE Crown byggs på Mercedes-Benz med AL-KO chassi, samt alla premiummärkets karaktäristiska egenskaper. Design av hög kvalitet och en genomtänkt, intelligent funktionalitet rakt igenom. Framhjulsdrift och automatväxellåda är standard. KABE Crown finns i längderna 760, 810 och 860.

> Se vårt kompletta sortiment
Crown, KABE Crown har allt det bästa du kan få.
Crown

Imperial

Imperial-serien är en kollektion juveler i husbilarnas absoluta premiumsegment. Här ligger standarden på lyxnivå, ur alla aspekter. Separat inbyggnadsugn, stort och rymligt badrum med förbräningstoalett, ekopaket, Premium sound system, zonvärme är bara några exempel på vad som ingår. Byggd på Mercedes-Benz med AL-KO chassi vars tandemaxlar bak ger en oslagbart stabil, trygg och komfortabel körning. KABE Imperial är för dig som inte nöjer dig med annat än det absolut bästa.

> Se vårt kompletta sortiment
Imperial, Imperial-serien är en kollektion juveler i husbilarnas absoluta premiumsegment.
Imperial

Josefssons husvagnar husbilar i sociala medier

För senaste nytt från oss, följ Josefssons husvagnar husbilar i sociala medier!

Bläddra eller ladda ner kataloger

Katalogerna direkt från KABE

Josefssons Husbil husvagnar använder cookies!

För att förbättra din upplevelse, analysera trafik och ge dig personligt anpassade erbjudanden använder vi cookies.