Just nu har vi följande nya husvagnar från Kabe i lager

Kabe - Alltid steget före.

KABE är den ledande skandinaviska tillverkaren av husvagnar för året-runt-användning, och med sina tre serier Ädelsten, Royal och Royal Hacienda är KABE ett starkt varumärke som är här för att stanna! Tänk bara på att ta god tid på dig när du ska välja en KABE – med deras 6 olika standardklädslar samt 2 skinnklädslar mot pristillägg, deras stora tillvalsmöjligheter och deras egna flexlinesystem kan du i princip skräddarsy en KABE helt efter din och din familjs smak och behov.

KABE erbjuder även en rad fördelar som standard i sina vagnar. Att KABE tagit steget längre än konkurrenterna märks inte minst på det automatiska golvvärmesystemet med 4 slingor(AGS II) – standard i samtliga modeller. Sängarna med ställbar huvudgärd och ventilationslucka strax intill, ett lättarbetat kök, rymligt badrum, soffor med stoppning av bästa sort och fuktsäkra plastreglar i utsatta delar av karossen – allt bidrar till helheten – KABE-kvalitet. Kunder brukar tala om att ”KABE är KABE”, och när ni går in i en KABE förstår ni varför mer än en fjärdedel av alla nya husvagnar just är en KABE.

Så efter mer än 50 år som tillverkare av husvagnar vet KABE att kvalitet lönar sig! Detaljerna tål att granskas – ta gärna fram luppen! Titta på isolering, ventilation, värmesystem, fönster, möbelkonstruktion och inredning. Kvalitet i förening med generositet har visat sig vara ett vinnande koncept och vi på Caravan är självklart stolta över att sälja – Marknadsledaren – Sveriges mest köpta Skandinaviska husvagn! Självklart även med ett högre andrahandsvärde än KABEs konkurrenter!